PROMO: Şova vs Orban, război total la "Jocuri de putere"

PROMO: Şova vs Orban, război total la
BĂTĂLIA PENTRU TURUL 2, RĂZBOI TOTAL. ŞOVA vs ORBAN – ora 22.00, „Jocuri de Putere”.

În ţara care a tăiat cei mai mulţi copaci pentru a avea miniştrii Transporturilor hârtie pentru mii de kilometri de autostradă, cetăţenii visează la şoselele din Kosovo, Vietnam, Mali şi Zimbabwe. Ne înving ţările slab dezvoltate şi la democraţie? Vor avea românii vreodată un preşedinte care va sta cu drepturiegale la masa liderilor lumii?

În această seară, de la ora 22.00, doi foşti miniştri ai Transporturilor, socialistul Dan Şova şi liberalul Ludovic Orban, se întâlnesc în faţa lui Rareş Bogdan, la „Jocuri de Putere" pentru a-şi susţine candidaţii.

Cu ce arme luptă poporul pesedist ca să câştige Transilvania pentru Victor Ponta? Cum va reuşi ACL să combată efectele migraţiei primarilor pentru a-l face cîştigător pe Klaus Iohannis?

Câţi bani pierde România din cauza măsurilor populiste anunţate de Guvernul României? Cât vor creşte taxele şi impozitele în 2015, pentru a le putea suporta?

De ce, la 100 de ani de la Marea Unire, provinciile istorice sunt legate între ele prin drumurile construite de Carol şi Ferdinand? Cât costă incapacitatea guvernanţilor de a asigura mediului de afaceri o infrastructură nemţească? Câţi tineri vor mai pleca din România pentru a prelungi nu atât viaţa autoturismelor lor, cât pe cea a copiilor născuţi în ultimii ani?

 

Comenteaza