PROMO Pe cine se pregăteşte „Vodă Ponta" să „popească" din PSD. Criza partidelor - ce partide apar în locul celor paralizate de corupţie - Vasile Dâncu la „Jocuri de Putere", ora 21.00

PROMO Pe cine se pregăteşte „Vodă Ponta
Ora 22.15 - "Buboiul" de la Sectorul 1. Ce se ascundea sub masca "aristocratului" Chiliman - Dezvăluirile lui Rareș Bogdan, confirmate de DNA / Aritmetica prin care şi-a înfipt Vladimir Putin lancea economică în România - cine sunt marionetele ţarului

În această seară, de la ora 21.00, profesorul de război psihologic Vasile Dâncu vine la "Jocuri de Putere" şi îţi spune dacă îi dă notă de trecere lui Victor Ponta după deschiderea dosarului său penal, poza de grup cu Putin, Erdogan şi Lukaşenko şi Operaţiunea "Genunchiul".

Care este adevărul despre retragerea strategică a premierului în mijlocul imperiului otoman? Pe ce s-a bazat Victor Ponta când a anunţat că se va întoarce mai puternic? A vrut să le amintească baronilor PSD de Alexandru Lăpuşneanu, care acum 450 de ani a revenit în ţară de sub protecţia lui Suleiman Magnificul şi a măcelărit 47 de boieri?

Cat de mare este criza partidelor politice? Cat de intinsă este caracatița? Cum se sfarseste criza sistemului actual partidist? Se poate votbi de o criza a sistemului sau doar de una a partidelor? Ce partide vor dispărea din cauza corupției? Se mai poate schimba ceva la partidele actuale sau trebuie rase din temelii? Ce inseamna "stop si de la capat" in domeniul partidelor? Care sunt cele 3 directii partidiste pentru urmatoarea perioada?

Cu cate saptamani inainte de turul II a anticipat Vasile Dâncu pierderea alegerilor de catre Victor Ponta?

Iar de la ora 22.15 îți arătăm câteva file din dosarul penal de la Primaria Sectorului 1. Dezvaluirile lui Rareș Bogdan, confirmate de DNA. Cum s-a ascuns sub masca burgheză a lui Chiliman un individ uns cu toate alifiile. In câte capete se va sparge "buboiul" de la Sectorul 1.
De asemenea, căutăm împreună vârfurile de lance ale lui Vladimir Putin în România. Vei afla de la invitaţii lui Rareş Bogdan cine sunt actorii care manipulează firme, oameni şi organe de presă pentru a şubrezi NATO, care sunt filierele prin care se scurg bani spre Rusia şi ce legătură are cu ele Guvernul României! Nu rata o analiză microscopică asupra războiului informaţiilor menit să înhaţe România şi să o îngenuncheze!

Numai la "Jocuri de Putere", probabil singura emisiune liberă de pe câmpul tactic din România! Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea TV!

 

 

Comenteaza