PROMO. Predoiu-Iohannis, finala dreptei. Prim-vicepresedintele PDL, la Jocuri de putere, de la ora 22

PROMO. Predoiu-Iohannis, finala dreptei. Prim-vicepresedintele PDL, la Jocuri de putere, de la ora 22
In urma cu un an, Cătălin Predoiu promitea că va selecta miniştrii Guvernului Alternativ după trei criterii: să-şi cunoască bine domeniul de competenţă, să ofere soluţii, să aibă un discurs devastator la adresa USL. Predoiu vine la Jocuri de putere, de la ora 22. De la ora 23.15 veti afla dintr-o scrisoare adresata de fiica lui Lucian Blaga premierului Victor Ponta cum distruge fantoma lui Stalin manuscrisele de la Muzeul Literaturii Romane.

A fost primul lider de partid care a atras atentia asupra "pericolului Ponta". Le-a spus tinerilor ca un barbat de stat care minte, plagiaza si apara coruptii nu trebuie sa le fie model. Acum, se afla in fata unui examen la capatul caruia succesul poate insemna Palatul Cotroceni. Il va trece Catalin Predoiu? Ce sanse are sa fie desemnat candidat al dreptei?
In aceasta seara, de la ora 22.00, prim-vicepresedintele PDL vine la "Jocuri de Putere" si ii spune lui Rares Bogdan de ce este mai bun decat Klaus Iohannis pentru cea mai importanta demnitate din Romania. Catalin Predoiu face topul erorilor premierului si le arata romanilor de ce se vor intoarce impotriva lor pomenile electorale ale Guvernului. De ce ii trateaza Ponta pe cetateni ca pe niste cersetori?

De ce este independenta justitiei este cel mai important tratament pentru o democratie imbolnavita de corupti?

Ce mai este de furat in Romania? Cine plateste nota de plata?

Cui trebuie sa-i fie frica de dezvaluirile anuntate de Traian Basescu?

De ce se teme cel mai tare Ponta?

Cine controleaza Romania?

Care este oferta lui pentru romani?

Iar de la ora 23.15 veti afla dintr-o scrisoare adresata de fiica lui Lucian Blaga premierului Victor Ponta cum distruge fantoma lui Stalin manuscrisele de la Muzeul Literaturii Romane. Cine poate salva disparitia fondurilor Blaga, Sadoveanu, Rebreanu, Eminescu, Maiorescu sau Slavici? De ce scot pistolul autoritatile cand aud de cultura? Vor distruge urmasii comunistilor ce nu a cutezat Dictatorul? Raspunsurile in aceasta seara la "Jocuri de putere" alaturi de Rares Bogdan si intelectuali publici carora inca le pasa de Romania!

Comenteaza