PROMO România, o ţară bolnavă, bolnavă. Guvernul Ponta a inventat o nouă metodă de ieftinire a medicamentelor.... prin scumpire. Cat mai rezistă românii? Ora 21.00, Jocuri de Putere

PROMO  România, o ţară bolnavă, bolnavă. Guvernul Ponta a inventat o nouă metodă de ieftinire a medicamentelor.... prin scumpire. Cat mai rezistă românii? Ora 21.00, Jocuri de Putere
Ora 22.30 Reteaua coruptiei din Primaria Bucuresti. INCENDIAR: Cine a uratit fata Bucurestiului!

 

Guvernul loveste fara mila in zeci de mii de pacienti. De la 1 octombrie, romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru sute de medicamente destinate tratarii bolilor cardiovasculare sau respiratorii. Decizia va goli portofelele si asa sarace ale bolnavilor. Zeci de medicamente nu vor mai fi compensate deloc, iar peste o suta de medicamente care sunt acum compensate cu procente intre 50 si 90 la suta vor fi compensate cu doar 20%. Asta inseamna bani mai multi pe care romanii ii vor plati in fiecare zi in farmacii. Cat mai rezista bolnavii? Cat mai continua batjocura la adresa pacientilor? Cine le-a pus gand rau batranilor si bolnavilor? Cine castiga si cine pierde de pe urma deciziei Guvernului? Cine plateste pentru drama celor care nu isi vor mai permite sa isi cumpere medicamente? Nu ratati de la ora 21 o editie incendiara Jocuri de Putere cu Rares Bogdan si invitatii sai, fostii presedinti ai Casei Nationale de Asigurari de Santate Cristian Busoi si Lucian Duta, alaturi de Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Clara Popescu, vicepresedintele Colegiului Farmacistilor, si Emanuela Schweninger, jurnalist Realitatea TV.

Iar de la ora 22:30 continuam de dezvaluim reteaua mafiota care a acaparat Bucurestiul. Incendiar: cine a uratit Capitala Romaniei? Exclusiv: Reteaua spagii, sub ultimii trei primari, Traian Basescu, Adriean Videanu si Sorin Oprescu. Arhitectura de manea a uratit Bucurestiul. Cine plateste pentru urbanismul desantat din orasul lui Pache si Bucur. Sute de proiecte urbanistice sfideaza legea. Cartierele istorice au fost distruse de baronii PUZ-urilor. Stelian Negrea, Oana Stanciulescu, si Mihai Palsu vin de la 22:30 la Jocuri de Putere cu Rares Bogdan, pentru a le arata Bucurestenilor cum au fost mintiti de mafia din primarie.

Nu ratati, de la 21 la 24, "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan si invitatii sai, doar la Realitatea TV, Realitatea FM si realitatea.net.

 

Comenteaza