PROMO TOTUL DESPRE RESTARTAREA SCENEI POLITICE ROMÂNEŞTI - Dialog incisiv Rareş Bogdan - Vasile Dâncu, ora 21.00

PROMO TOTUL DESPRE RESTARTAREA SCENEI POLITICE ROMÂNEŞTI - Dialog incisiv Rareş Bogdan - Vasile Dâncu, ora 21.00
Dosarul „CUMINŢENIA PĂMÂNTULUI" - Cum isi bate joc România de tot ce a fost si tot ce este, de la ora 22.15


În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte un dialog incitant Rareş Bogdan - Vasile Dîncu şi vei afla de ce refuză partidele să se reformeze în ciuda aşteptărilor a 18 milioane de alegători. Ce se va întâmpla cu PSD dacă Liviu Dragnea va fi condamnat pentru fraudarea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu, de ce joacă social-democraţii cartea victimizării politice atrăgându-şi eticheta de frânar al democraţiei şi de ce l-a sfătuit Adrian Năstase pe noul şef al partidului să se pregătească de război?

Ce greşeală nu are voie să facă Liviu Dragnea? Poti fi blocate ambiţiile baronilor de a influenţa politica la vârf? Ce ar face Vasile Dîncu dacă ar conduce PSD? Dar dacă ar fi preşedintele PNL? Ce sfat i-ar da lui Klaus Iohannis?

Iar de la ora 22.15 urmăreşte povestea incredibilă a „Cuminţeniei Pământului", o valoare de patrimoniu universal pe care România o va pierde deoarece nu înţelege rostul culturii. Vei afla de ce nu a făcut statul o ofertă serioasă pentru sculptură şi toate propunerile de cumpărate avansate de Guvern sunt suspectate că urmăresc afaceri mizerabile pe seama cetăţenilor români.

DE CE CONTINUĂ ROMÂNIA SĂ-L UMILEASCĂ PE BRÂNCUŞI?

De ce este irosit un izvor incredibil al gândirii atistice româneşti? Cum pot fi transformate muzeele acestei ţări în atracţii turistice comparabile cu cele din statele avansate? DSe ce nu reuşesc românii să câştige din cultură?

Răspunsurile astă-seară de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

Comenteaza