PROMO "Unde sunt bărbaţii cu iubire de moşie?" Mitropolitul Clujului vorbeşte despre Vodă Brâncoveanu, diseară, la Realitatea TV

PROMO
UNDE SUNT BĂRBAŢII de STAT ai ROMÂNIEI? Ediţie Specială "Jocuri de Putere", de la 21.00, dedicata Voievodului Brancoveanu, la 300 de ani de la martiriul sau.

"Jocuri de Putere" va fi diseara la Biserica Sf. Gheorghe, la mormantul lui Constantin Brancoveanu, ctitorie a Voievodului aflata la km. 0 al Bucurestiului, la Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus, Sibiu si la Manastirea Casian, Dobrogea. La 300 de ani de la martiriul lui Constantin Brâncoveanu, care chiar şantajat cu uciderea fiilor săi, a preferat să-i ştie morţi, decât de altă credinţă, românii au o singură convingere: actualii domnitori şi-ar vinde si sufletul, dacă li se asigura chiar si o simpla vacanţă la tropice.

Nu ratati in aceasta seara de la ora 21.00, o Ediţie Specială „Jocuri de Putere", în care veti răsfoi o filă de poveste pe care copiii o uită în 5 minute, după ce o aud din gura profesorului. Şi asta deoarece prezentul nu seamănă deloc cu cartea de istorie. Unde sunt modelele? Unde sunt bărbaţii cu iubire de moşie? Unde tresalta patriotismul autentic romanesc? De ce a rămas fără sperantă o ţara care are cele mai multe biserici pe cap de locuitor?

File de istorie romaneasca in aceasta seara la "Jocuri de Putere" cu Rareş Bogdan si invitatii sai, academicienii Razvan Theodorescu, Mircea Dutu si Dan Berindei si Inaltii Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, IPS Laurentiu al Ardealului, IPS Andrei al Clujului, IPS Teodosie al Tomisului, IPS Casian al Dunarii de Jos.

 

Comenteaza