Puncte negre? Trei măşti exfoliante făcute acasă

Puncte negre? Trei măşti exfoliante făcute acasă
Afla care sunt cele mai eficiente ingrediente pe care le poti folosi pentru a prepara o masca naturala pentru puncte negre.

Albus de ou si suc de lamaie. Bate putin un albus de ou cu o lingurita de suc de lamaie pana se sparge albusul, apoi aplica pe fata sub forma de masca. Daca ai suficient, aplica si al doilea strat. Lasa sa actioneze 20-25 de minute, apoi exfoliaza masca uscata cu degetele. Clateste cu infuzie de musetel, sau cu apa calduta.

Masca din malai si otet pare a fi cea mai buna pentru indepartarea punctelor negre, numai ca trebuie sa respecti cantitatea de otet, adica doua lingurite. Eu am facut-o din ochi si am dat-o imediat jos pentru ca n-am putut sa suport mirosul puternic de otet. Asadar, aduga la cele doua lingurite, doua linguri de malai si lasa masca pe fata pentru 20 de minute.

Sare si pasta de dinti. Amesteca putina pasta de dinti cu sare de o granulatie medie. Sarea ajuta la indepartarea impuritatilor din pori, iar pasta de dinti are proprietati antibacteriene si impiedica infectarea porilor deschisi.

Comenteaza