Putin suferă de o boală în stadiu terminal (surse)

Putin suferă de o boală în stadiu terminal (surse)

Vladimir Putin moare în agonie din cauza unui cancer intestinal în fază terminală, potrivit rapoartelor serviciilor de informații de la Pentagon și din Ucraina.

Cotidianul Daily Star, care citează surse de la Pentagon, publică o informație conform căreia președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar suferi de cancer și se află în stadiu terminal.

Se crede că “fața sa umflată” este un semn că ia medicamente pentru chimioterapie sau steroizi. Expresia sa lipsită de zâmbet arată că are dureri constante, spun surse americane.

Acest lucru l-ar fi putut face mai agresiv sau ar putea ataca Ucraina, deoarece știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire. Un fost ofițer de informații militare care lucrează acum la Pentagon a declarat că analiștii l-au studiat pe Putin, în vârstă de 69 de ani, și cred că este grav bolnav.

Putin primește oficial un salariu între 115.000 și 225.000 de dolari pe an în calitate de șef de stat al Rusiei. Dar, în realitate, a strâns o adevărată bogație, variind de la 100 de miliarde de dolari la 200 de miliarde de dolari, făcându-l unul dintre cei mai bogați lidei ai lumii și, probabil, mai bogat decât Jeff Bezos, Bill Gates sau Elon Musk, anunță Stirile Pro Tv.

Comenteaza