Reguli de îngrijire a părului toamna

Reguli de îngrijire a părului toamna
Odată cu apropierea sezonului rece, apar şi problemele legate de întreţinerea părului.

Scurtează vârfurile

Evident că prin această procedură părul tău nu va deveni mai sănătos de la rădăcină, însă cu siguranță va arăta mai sănătos! Știai că un păr cu un aspect sănătos și strălucitor îți dă mai multă încredere? Testează!

Folosește un șampon special

Decât să vezi efectele schimbării hormonale, mai bine te-ai asigura că folosești din timp un șampon creat special pentru căderea părului. Recomandarea noastră e Șamponul STOP! Căderii părului. Acesta normalizează ciclul de creștere a firului de păr, menține dimensiunea folicului pilos și consolidează ancorarea acestuia.

Hidratează

Sfatul legat de hidratare o fi ajuns el banal, însă nu îl ignora. Dacă o perioadă lungă de timp acesta nu a fost îndeajuns de hidratat, ajunge apoi extrem de casant. Recomandarea noastră e să folosești Balsamulul Vitaminizant cu Brusture și vitamina B6. Acest balsam previne încărcarea electrostatică și dă părului flexibilitate. Vei vedea că părul tău va fi mai ușor de pieptănat.

Uscatul părului

Alege să nu usuci părul întotdeauna cu uscătorul de păr și dacă o faci, investește într-un uscător de păr cu efect de ionizare prin ioni negativi. Ionii negativi hidratează părul în profunzime, acționând ca o barieră împotriva deshidratării și a factorilor negativi din atmosferă.

 

Comenteaza