Restricții de circulație în Gruia. Joacă România – Belgia (Under - 21). Unde va fi transmis meciul

Restricții de circulație în Gruia. Joacă România  – Belgia (Under - 21). Unde va fi transmis meciul

Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație, în zona stadionului CFR ”Dr. Constantin Rădulescu”, cu ocazia meciului de fotbal România Under - 21 – Belgia Under - 21.

Restricţiile vor fi impuse între orele 17.00 – 22.15, astfel: pe str. Romulus Vuia de la intersecţia “Şapte străzi” până la intersecţia cu str. Buhuşi, str. 11 Octombrie, str. Gruia de la “Şapte străzi” până la intersecţia cu str. 11 Octombrie (când situaţia o impune).

România U21 - Belgia U21, ora 19:00, LIVE LA PROX.

Biletele sunt disponibile online numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). Biletele vor fi disponibile și la casieriile stadionului, în ziua meciului de la ora 12:00 până la ora de start a partidei, 19:00.

Prețul unui bilet este 10 lei, intrare generală

România U21 revine în Gruia după partida cu Ţara Galilor, câştigată cu 2-0 pe 12 octombrie, în care a stabilit un nou record de audienţă la un meci al naţionalei de tineret din preliminarii din ultimii 30 de ani. 12.588 de spectatori au fost prezenţi pe stadionul lui CFR Cluj la partida România U21 - Ţara Galilor U21.

Pe 16 octombrie, naţionala de tineret a României a învins Liechtensteinul cu scorul de 4-0 (3-0), la Ploieşti, în ultimul meci din grupa a opta a preliminariilor, şi s-a calificat la Europeanul de anul viitor, din Italia şi San Marino. România a reuşit astfel a doua sa calificare la un Campionat European de tineret, după o pauză de 21 de ani. A mai participat la Euro în 1998, când turneul final a fost găzduit de ţara noastră.

Când şi unde se joacă Euro 2019

Euro 2019 se va desfășura în perioada 16 - 30 iunie, în Italia şi San Marino, iar în acest moment sunt calificate Italia (din oficiu), plus câștigătoarele celor nouă grupe de calificare, adică România, Spania, Franța, Anglia, Germania, Serbia, Croația, Danemarca și Belgia. Pentru ultimele două locuri se vor lupta la baraje Polonia, Grecia, Austria și Portugalia, cele mai bune locuri 2 din toate grupele preliminariilor, fără să se ia în calcul rezultatele cu ultimele clasate.

Tragerea la sorţi a grupelor Euro 2019 va avea loc la Bologna, pe 23 noiembrie, la ora 19:00. Tot în noiembrie, pe 12 şi 20, se vor stabili şi ultimele două calificate la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino, în urma disputării meciurilor din play-off.

Cele 12 echipe calificate la Campionatul European U21 din 2019 vor fi repartizate în trei grupe, a câte patru formații. Primele clasate și cel mai bun loc al doilea se vor califica în semifinale. Echipele care ajung în penultimul act se vor califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiţie la care nu am mai ajuns cu echipa de fotbal din 1964.

Comenteaza