Slăbeşte eficient prin dieta cu morcovi

Slăbeşte eficient prin dieta cu morcovi

Dieta cu morcovi cunoaște foarte multe variante, însă toate au la bază pierderea în greutate prin consumul acestor legume.

Înaintea micului dejun: un pahar cu apă în care ai amestecat o linguriţă cu miere de albine şi una cu oţet de mere. Aşteaptă o jumătate de oră până la prima masă a zilei.

Mic dejun: O salată de morcovi cruzi şi o ceaşcă de ceai verde neîndulcit. Dă prin răzătoare 400-500 g de morcovi şi amestecă-i cu două linguriţe cu ulei de măsline, pătrunjel sau mărar tocat.

Gustarea de la ora 11.00: Un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Prânz (ora 14.00): O porţie de supă caldă de legume (circa 300 grame de morcovi la porţie) şi la felul doi o porţie de legume gătite în abur: roşii, ceapă, ţelină, dovlecel, legume cu indice caloric scăzut şi verdeaţă.

Gustarea de la ora 17.00: Un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Cină (până în ora 20.00): O porţie de supă caldă de legume.

Fanii acestei diete susţin că rezultatele după trei săptămâni de cură sunt uimitoare: scapi cam de 10-15 kilograme. Dar există şi varianta mai uşoară a acestei diete: s-o ţii de trei ori pe săptămână, adică o dată la două zile. Dacă regimul tău alimentar este echilibrat în zilele fără restricţii, nu rişti să pui la loc ce ai dat jos cu o zi în urmă şi, astfel, poţi număra cam cinci kilograme pierdute în trei săptămâni de semidietă

 

Comenteaza