Top 3 idei despre cum să iți amenajezi locuința în 2017

Top 3 idei despre cum să iți amenajezi locuința în 2017
Locuințele sunt adesea văzute ca unele dintre cele mai importante investiții pe care le facem de-a lungul vieții, fapt pentru care adesea ne dorim că deciziile pe care le luăm să fie dintre cele mai înțelepte.

Nimic nu se compară cu confortul unei locuințe complete și amenajată după gustul nostru, de aceea poate de multe ori suntem puși în fața unei reale provocări atunci când vine vorba despre decorarea locuinței. Deși în genere ne concentrăm pe aspectele care țin strict de interiorul locuinței, ar fi ideal să nu uităm și de aspectele care țin de exteriorul locuințelor.


Atât decorațiunile de interior cât și cele de exterior joacă un rol foarte important în ceea ce privește amenajarea unei locuințe. Banda led, spre exemplu a devenit o alegere din ce în ce mai populară în randul proprietarilor de locuințe moderne care vor să ofere încăperilor un design și o atmosfera aparte. Mai mult decât atât, banda led reprezintă astăzi una dintre soluțiile ideale la care putem apela atunci când vrem să oferim unicitate locuințelor noastre.


"Led-ul este o tehnologie relativ nouă și care aduce și o multitudine de beneficii, mai ales în ceea ce privește consumul. Spre deosebire de alte tipuri de iluminat interior, benzile led consumă foarte puțină energie și pot avea o diversitate impresionantă de culori. Mai mult decât atât, aceste benzi pot fi integrate cu mare ușurință în decorul unei locuințe moderne" a explicat Lomănar Nicolae, administrator al magazinului online Led-box.ro.


Creează contraste puternice.
Locuințele moderne au astăzi o caracteristică foarte importantă și anume faptul că în cadrul acestora ar trebui să regăsim contraste cât mai puternice pe care le putem realiza foarte simplu prin intermediul mobilierului și al decorațiunilor. Indiferent că vorbim despre dormitor, bucătarie sau camera de zi, cert este faptul că astăzi avem la îndemână o varietate de moduri prin care putem creea în aceste încăperi o atmosferă unică și relaxantă.


Optează pentru bandă led.
Din ce în ce mai multe locuințe moderne utilizează astăzi bandă led, în combinație cu iluminatul clasic. Banda led poate fi aplicată în diferite zone ale unei încăperi, astfel încât lumina pe care aceasta o emană să ofere un efect plăcut. Led-urile acestor benzi pot avea o varietate de culori, astfel că putem întegra aceste benzi cu ușurință în aproape orice decor al unei locuințe moderne. Un avantaj major al utilizării acestor benzi cu led-uri este acela că au un consum de energie cu mult redus, spre deosebire de alte tipuri de iluminat.


Nu uita de decorațiuni.
În funcție de spațiul pe care îl ai disponibil în locuință, este mai mult decât recomandat să avem în vedere și achiziționarea unor decorațiuni, de mici sau de mari dimensiuni. Camera de zi spre exemplu poate părea lipsită de culoare și stil dacă în aceasta nu optăm pentru diverse decorațiuni care să o completeze. Aceste decorațiuni pot fi amplasate insă și în alte încăperi precum în bucătărie sau în dormitor și vor contribui de asemenea la estetica încăperilor.

Comenteaza