Video Trucul secret al actorului clujean Dorel Vișan care ține medicamentele la distanță: „Nu am răcit de 25 de ani”

Trucul secret al actorului clujean Dorel Vișan care ține medicamentele la distanță: „Nu am răcit de 25 de ani”

Îndrăgitul actor Dorel Vișan, în vârstă de 86 de ani, are un șiretlic prin care susține că ține răceala și gripa departe de oricine face un lucru simplu.

Actorul clujean și-a dezvăluit secretul în cadrul emisiunii doctorului Adina Alberts (VIDEO mai jos).

În 25 de ani eu nu am fost răcit niciodată. În momentul în care simți că îți curge nasul și strănuți să faci acest masaj. Când încălzești nasul el produce beta endorfine și nu mai lasă virușii să intre în sinusuri. Asta e toată explicația, dar trebuie să faci masajul de 200 de ori atunci când simți că își curge nasul și strănuți. 

Faci un masaj și unești degetele sub nas, că aici sunt niște puncte foarte importante. Nu trebuie să apeși tare, numai un pic. Dacă eventual te deranjează să freci, atunci pui niște ulei de măsline sau o alifie. Dar dacă îl faci de 200 de ori a doua zi nu mai intri în răceală. Dacă nu îl faci, atunci a doua zi intri în răceală și 7 zile trebuie să mergi cu medicamente”, a afirmat Dorel Vișan.

În toamna acestui an, unul dintre granzii dramaturgiei și cinematografiei românești, așa cum a fost descris Dorel Vișan, a primit titlul de "Cetățean de onoare" al unei comunei Tureni.

Comenteaza