Utilitatea aplicațiilor de monitorizare a flotei pentru companiile de transport

Utilitatea aplicațiilor de monitorizare  a flotei pentru companiile de transport
Companiile de transport sunt în general cele mai des puse în situația de a investi sume destul de mari pentru a putea eficientiza timpul de lucru cât mai bine.

De-a lungul timpului s-au creat o serie de dispozitive și aplicații menite să transforme administrarea flotelor de mașini într-o sarcină mult mai ușoară, astfel că, multe companii din acest domeniu se pot bucura astăzi de avantajele utilizării acestor aplicații.

Aplicațiile de monitorizare a flotei au fost create cu un scop foarte clar și anume acela de a ajuta companiile să administreze mult mai simplu flota de mașini dar și să corecteze anumite comportamente ale șoferilor care generau cheltuieli inutile.
La ora actuală avem acces la o varietate de astfel de aplicații care vin echipate cu o serie de funcții deosebit de practice care ne pot ajuta să aflăm în timp real tot ceea ce se întâmplă cu flota de mașini pe întreaga durată a unei livrări. Aplicațiile de monitorizare se pot implementa foarte simplu și în plus, vin la pachet cu o serie variată de beneficii.

"Aplicația de monitorizare reprezintă un standard pentru toate companiile care oferă servicii de livrări având în vedere că prin intermediul acesteia, administrarea flotelor de mașini devine o acțiune mult mai facilă și în plus, acesta emite în timp real numeroase alerte în momentul în care anumiți șoferi încalcă diverse regului de circulație sau atunci când o livrare este întârziată fără un motiv anume" au explicat reprezentanți ai companiei Auto3P, companie care deține site-ul www.multifleet.ro, de unde putem obține o astfel de aplicație revoluționară.


Ești înștiințat în timp real de tot ceea ce se întâmplă pe parcursul unei livrări.

Utilizarea unei aplicații de monitorizare iți permite să vizualizezi îndeaproape tot ceea ce se întâmplă pe parcursul unei livrări, astfel că, orice abatere a șoferilor de la regulamentul intern poate fi mustrată înainte de a produce cheltuieli inutile companiei. De cele mai multe ori, nerespectarea termenelor de livrare, staționarea cu motorul pornit, abaterea de la ruta prestabilită, precum și un stil de condus agresiv, sunt situații care pot genera o serie de cheltuieli inutile pe care de cele mai multe ori companiile se văd nevoite să le suporte.

Prin utilizarea acestei aplicații însă, veți putea reduce semnificativ numărul cheltuielilor inutile dar veți avea totodată și posibilitatea de a avea parte de o comunitate de șoferi disciplinată.


Este foarte simplu de implementat și utilizat.
Atunci când vorbim despre astfel de aplicații, în mod automat ne ducem cu gândul la soft-uri greu de implementat și care necesită foarte mult timp. În realitate însă, lucrurile sunt diferite având în vedere că o astfel de aplicație poate fi implementată în mai puțin de două ore. Mai mult decât atât, aceste aplicații sunt foarte ușor de utilizat de către orice angajat, astfel că nu sunt necesare investiții suplimentarte în training-uri specializate. Cu alte cuvinte, o astfel de aplicație va putea fi utilizată de îndată ce este instalată pe mașini.

Comenteaza