Cluj-Napoca: Va fi întreruptă furnizarea apei potabile ca urmare a unor avarii pe câteva străzi din oraş

Cluj-Napoca: Va fi întreruptă furnizarea apei potabile ca urmare a unor avarii pe câteva străzi din oraş

Compania de Apă Someș S.A. anunţă unde va întrerupe furnizarea apei potabile pe câteva străzi din Cluj-Napoca şi Gherla miercuri, 24 iulie, ca urmare a unor avarii. 

Compania de Apă Someș S.A. a făcut un anunț privind întreruperea furnizării apei potabile ca urmare a unor avarii, valabil pentru data de 24 iulie 2024 în municipiile Cluj-Napoca și Gherla. 

"În vederea efectuării unor lucrări de remediere AVARII la reţeaua publică de alimentare cu арă, care necesită intervenţie imediată, se ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE, după cum urmează:
Data efectuarii lucrarii: 24 Iulie 2024

Localitatea: CLUJ-NAPOCA
Strada/lista strazilor afectate: Str. Romulus Vuia între str. Vasile Carlova şi str. Tăietura Turcului; str. Vasile Carlova între str. Romulus Vuia si str. Ilarie Chendi; str. Ilarie Chendi;
Ora estimată pentru reluarea serviciului: 17:00

Localitatea: GHERLA
Strada/lista străzilor afectate: Str. Primăverii; str. Gelu (partial);
Ora estimată pentru reluarea serviciului: 14:00

Ne cerem scuze pentru situaţia creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalităţi alternative de furnizare a apei. Apariţia unei AVARII pe reteaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută şi este însoţită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecinţă, în astfel de situaţii, anunţarea întreruperii furnizării apei poate fi ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.

Compania de Apa Somes S.A. face eforturi să anunţe cât mai operativ avariile în scopul înştiinţării utilizatorilor asupra zonei afectate ţi orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali", a informat serviciul clienţi al Companiei de Apă Someş SA. 

Comenteaza