Vești noi de la meteorologi! Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion

Vești noi de la meteorologi! Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 4 - 11 decembrie 2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în extremitatea de sudest a țării, dar și deficitar în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 11 - 18 decembrie 2023

Temperaturile medii vor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 18 - 25 decembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toate regiunile.

Săptămâna 25 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

loading...
Comenteaza