Vine prăpădul! Atenționări Cod Galben și Portocaliu de furtună în mai multe județe

Vine prăpădul! Atenționări Cod Galben și Portocaliu de furtună în mai multe județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, avertizări Cod Portocaliu şi Galben de ploi cu descărcări electrice, grindină pentru mai multe judeţe din țară.

ANM a emis avertizări Cod Portocaliu de vremea rea în mai multe localități din județele Arad și Timiș, vineri după-amiază. Meteorologii anunță vijelie puternică, cu rafale de 70-90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, local averse torențiale care vor acumula (peste) 25 l/mp - fenomene care vor avea loc între orele 15:25 - 16:30. 

De asemenea, tot în județul Arad sunt localități care se află vineri după-amiază, între orele 16:05-17:30, sub atenționare Cod Galben de descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, averse care local vor acumula (peste) 20…25 l/mp, intensificări ale vântului / vijelie.

Tot sub Cod Galben de furtună până în jurul orei 17:00 sunt și localități din județele Brăila, Galați, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinți, Brașov, Sibiu, Caraș-Severin și Bihor.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza