Vrei o carieră militară? Baza Aeriană de la Câmpia Turzii a scos la concurs zeci de posturi / VEZI toate detaliile

Vrei o carieră militară? Baza Aeriană de la Câmpia Turzii a scos la concurs zeci de posturi / VEZI toate detaliile
| Foto: Facebook.com/Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu"

Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii a scos la concurs mai multe posturi de soldat gradat profesionist.

Posturile de SGP sunt împărțite astfel:
• 32 posturi în garnizoana Câmpia Turzii, județul Cluj;
• 2 posturi în garnizoana Giarmata, județul Timiș.

Criteriile de recrutare a candidaților sunt următoarele:
- vârsta cuprinsă între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
- absolvenți cel puțin ai primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;

Activitățile de recrutare și selecție se vor desfășura după următorul algoritm:

- înscrierea candidaților: 01.11 - 24.11.2023 la sediul unităților militare (strada Aviatorilor 2, comuna Luna, județul Cluj, - respectiv strada Aviatorilor numărul 7, localitatea Ghiroda, județul Timiș); - selecția aptitudinală generală a candidaților: 06.11 - 29.11.2023; - perioada de efectuare a examinării medicale: 13.11 - 08.12.2023; -termenul final de întocmire a dosarului de candidat: 21.12.2023.

Lista funcţiilor pentru care se organizează concurs, precum și graficul de desfășurare a activităților de recrutare, selecție și repartizare a candidaților, poate fi consultata la sediul unității militare. În momentul înscrierii, candidații vor putea consulta lista cu locurile scoase la concurs și vor primi informații suplimentare legate de pașii pe care îi au de urmat în procesul de recrutare și selecție.

Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală în perioada mai sus menționată și vor fi anunțați telefonic de către personalul recrutor înainte de susținerea acestora.

Selecția aptitudinală generală constă în parcurgerea:
- probei psihologice (teste de aptitudini, chestionare de personalitate);
- probei sportive (traseu utilitar-aplicativ și alergare de rezistență pe distanța de 2000 de metri);
- interviului de evaluare finală (pentru orientarea vocaţională a candidaţilor).

Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua examinarea medicală la policlinica Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca respectiv Spitalul Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara.

Ultima etapă a procesului de recrutare constă în completarea - finalizarea dosarului de candidat și semnarea cererii de înscriere. Pentru mai multe informații apelați: 0264.368229 interior 110.

Comenteaza