Vreme rece, cu brumă şi intensificări ale vântului, până sâmbătă dimineaţă

Vreme rece, cu brumă şi intensificări ale vântului, până sâmbătă dimineaţă

Meteorologii anunţă, joi, vreme rece pentru această perioadă, cu brumă şi intensificări ale vântului, până sâmbătă dimineaţă. Temperaturile scad sub zero grade pe timpul nopţii, iar vântul va sufla cu putere.

Potrivit ANM, de joi, de la ora 10.00, până sâmbătă la aceeaşi oră, vremea va fi rece pentru această perioadă din an. ”Local se va produce brumă şi vor fi temperaturi minime în general între -4 şi 0 grade, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei şi al Munteniei şi izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru şi nord-est”, anunţă ANM. 

Potrivit specialiştilor. temporar, vântul va avea intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h. ”În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, rafalele vor depăşi 70...80 km/h”, a mai transmis ANM. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza