Vremea se menţine caldă. Ce temperaturi vor fi

Vremea se menţine caldă. Ce temperaturi vor fi
Vineri, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, îndeosebi în regiunile extracarpatice, informează Agenţia Naţională de Meteorologie.

În vestul, centrul şi nordul teritoriului, treptat înnorările se vor accentua, iar aria precipitaţiilor va fi în extindere.

Astfel, pe parcursul zilei, ploile se vor semnala în Maramureş şi izolat în nordul Crişanei, al Transilvaniei şi Moldovei, pentru ca noaptea acestea să fie prezente în vest şi nord şi local în centru şi nord-est. Izolat în zonele de munte şi în Maramureş, cantităţile de apă vor depăşi 15-20 l/mp. Pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopţii, când numai cu totul izolat este posibil să plouă slab. Vântul va prezenta intensificări până la tare la munte, dar local şi temporar şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade.

Comenteaza