Zăpadă şi -9°C pe Vlădeasa. Salvamontul către turişti: "Echipaţi-vă corespunzător!"

Zăpadă şi -9°C pe Vlădeasa. Salvamontul către turişti: "Echipaţi-vă corespunzător!"

În dimineaţa de marţi 30 noiembrie 2021, s-au înregistrat -9° Celsius pe masivul Vlădeasa din judeţul Cluj şi maxima nu va depăşi -7° Celsius, aşa că echipa de Salvamont îi îndeamnă pe amatorii de drumeţii să nu uite să se echipeze corespunzător. 

Mulţi români se bucură de câteva zile libere în această perioadă, iar muntele care se îmbracă în alb poate fi o variantă frumoasă de evadare din oraş. 

Masivul Vlădeasa din judeţul Cluj s-a îmbrăcat în zăpadă, iar temperaturile vor fi constant sub 0 grade în aceste zile, astfel că echipa de Salvamont Vlădeasa îi ajută pe amatorii de drumeţii să evite din timp situaţiile neplăcute şi îi îndeamnă să se echipeze corespunzător pentru iarnă. 

"Bună dimineaţa, dacă vă planificaţi ieşiri în zona noastră, trebuie să ştiţi că toată săptămâna, temperatura va fi chiar şi peste zi, foarte aproape de zero, cea resimţită în jur de -6, -7 grade. Se anunţă precipitaţii sub formă de ninsoare. Echipaţi-vă corespunzător!", a transmis Salvamont Vladeasa Cluj pe pagina de socializare.

Zăpadă şi -9 °C pe Vlădeasa. Salvamontul către turişti: "Echipaţi-vă corespunzător!"

Potrivit site-ului meteoblue.com, pe Vlădeasa va ninge în primele trei zile din luna decembrie, respectiv miercuri, joi şi vineri. 

Comenteaza