ZIUADECJ.RO a devenit partener REALITATEA.NET

ZIUADECJ.RO a devenit partener REALITATEA.NET
ziuadecj.ro, cea mai importantă sursă de ştiri online quality din Cluj, a semnat un parteneriat cu Realitatea.net.

Parteneriatul parafat marţi facilitează accesul direct al vizitatorilor Realitatea.net la cele mai importante ştiri politice, economice, sportive şi culturale din zona Clujului.

"Este o afiliere naturală, având în vedere că ziarul ZIUA de CLUJ şi website-ul ziuadecj.ro sunt de ceva vreme partenere cu Realitatea TV Cluj. Asocierea este firească şi pentru că ziuadecj.ro este principalul site de stiri quality din Cluj, aşa cum Realitatea.net este cel mai important portal de conţinut quality din România. Împreună cred că avem cu toţii de câştigat", a spus Ionel Lespuc, project manager ziuadecj.ro.

"Consideram ca parteneriatele strategice de tipul celui cu ziuadecj.ro sunt la fel de importante ca şi calitatea conţinutului editorial, astfel încat vom continua să ne concentrăm atenţia pe aceste două direcţii principale, atât pentru a asigura portalului de stiri Realitatea.net o poziţie cât mai bună în topul SATI, cât şi pentru a oferi utilizatorilor noştri acces la o gamă cât mai completă de informaţii", a declarat Sorin Kosz, publisher Realitatea.net si Money.ro.

ziuadecj.ro, deţinut de compania Presa Zece, este un site care îşi bate record după record. Luni, 31 octombrie, website-ul a strâns 15.297 de unici, cu peste 1.000 peste precedentul record, care data din februarie 2011. În luna octombrie, ziuadecj.ro a înregistrat un trafic de 172.021 de vizitatori unici, al doilea rezultat din istoria sa.

 

Comenteaza