Regii Gheții se pregătesc să cucerească publicul clujean. Plushenko vine cu o rutină nouă

Regii Gheții se pregătesc să cucerească publicul clujean. Plushenko vine cu o rutină nouă
Cei peste 7000 de clujeni care și-au achiziționat bilete la spectacolul “Kings on Ice” vor avea parte de un show incendiar. Multiplul campion mondial Evgeni Plushenko, alături de violonistul Edvin Marton și de patinatorii Johnny Weir, Tomas Verner, Phillippe Candeloro și Kiira Korpi promit un spectacol de neuitat.

Show-ul de clasă mondială ce va avea loc de la ora 20:00 la Sala Polivalentă este o combinație unică de divertisment și sport, în care acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

După luni intense de antrenament, Pluşhenko va prezenta un program special la Cluj-Napoca, o compoziție originală și o compilație a celor mai bune și indrăgite momente din programele care l-au consacrat.

"Va fi o rutină nouă, este vorba de Carmina Burana, este vorba de piese a lui Edvin Marton, piesa de la Eurovision a italienilor de la Il Volo, iar pentru că este pentru prima dată în Cluj, oraș nou, program nou", a declarat Plushenko în cadrul unei conferințe de presă.

În spectacolul de deseară Plushenko va ieși în fața publicului de cinci ori, o dată în deschidere, o dată în deschidere, de două ori la mijloc, plus însă două rutine proprii.

Alături de patinatorul rus invitați speciali ai evenimentului patru cunoscuți reprezentanți ai patinajului artistic: Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 și multiplu campion american), Tomas Verner (campion european în 2008 și de 10 ori campion național în Cehia), Phillipe Candeloro (dublu campion olimpic, de două ori medaliat la Campionatele Mondiale, dublu campion european și de patru ori campion național al Franței) și Kiira Korpi (de cinci ori campionaă a Finlandei, de trei ori medaliată la Campionatele Europene).

Aceștia vor patina pe un ring de gheață neagră de șapte centimetri grosime, montat într-un timp record, de doar două zile.

Nu va lipsi nici laureatul premiului Emmy Edvin Marton, care va cânta la o vioară Stradivarius din anul 1699.

"Sunt foarte încântat să am un spectacol alături de Evgeni Plushenko la Cluj, pentru prima dată. Voi cânta la o vioară Stradivarius din 1699  și va fi cu siguranță un moment special. Aștept să mă întâlnescu cu publicul din Transilvania și le pot spune că va fi un show memorabil", a afirmat violonistul. 

Înainte de intrarea în scenă a "regilor gheții", publicul ardelean va putea intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu un concert de colinde susţinut de Marcel Pavel și Paula Seling.

Comenteaza