S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Cupa Davis România-Maroc de la Cluj

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Cupa Davis România-Maroc de la Cluj

Federația Română de Tenis a scos la vânzare biletele pentru întâlnirea de Cupa Davis România – Maroc, care va avea loc în 7 şi 8 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Tichetele, care pot fi achiziţionate pe site-ul bilete.ro, au următoarele preţuri: 70 lei (inel 1), 50 lei (inel 2) şi 40 lei (inel 3).

Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Maroc, meci din turul al doilea al Grupei a II-a a Cupei Davis, Zona Europa/Africa, se va desfăşura în perioada 7-8 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (7 aprilie), urmând ca duminică (8 aprilie) să se dispute meciul de dublu şi celelalte două meciuri de simplu.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza