Accident devastator în Bihor: Doi adulţi şi o fetiţă au murit. Un alt copil a fost dus la spital cu elicopterul SMURD

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni, pe un drum judeţean din Bihor. În urma tragediei, doi adulţi și o fetiţă au murit.

O altă fetiţă, în stare de inconştienţă, a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje pentru salvarea a patru persoane rănite grav, într-un accident rutier produs în Bihor.

Doi adulţi şi doi copii erau în stare gravă, în urma unui accident rutier produs pe DJ 709 A, între localităţile Cociuba Mare şi Petid, conform News.ro.

”Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13.30. apelantul precizând faptul că în accident sunt implicate 4 persoane (din care 2 adulţi şi 2 copii) aflate în două autoturisme. Ajunse la faţa locului, echipajele medicale şi paramedicale au constatat că doi adulţi şi un copil se află în stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea copil, în stare de inconştienţă”, a transmis ISU Bihor.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare pentru doi adulţi şi un copil, dar victimele nu au putut fi salvate.

”Fetiţa aflată în stare de inconştienţă, a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând a fi transportată la UPU a Spitalului Clinic Judeţean Bihor.Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi adulţi şi al fetiţei care se aflau în stop cardio-respirator”, a mai transmis ISU Bihor.

Deocamdată nu au fost stabilite detaliile producerii accidentului.

Comenteaza