Cine face podurile la drumul care nu se mai termină, Răchiţele - Ic Ponor

Cine face podurile la drumul care nu se mai termină, Răchiţele - Ic Ponor
Telenovela construirii drumului Răchiţele - Ic Ponor, episod nou: Consiliul Judeţean anunţă astăzi cine va executa podurile, este vorba de o firmă din Dej.

 

Câştigătorul licitaţiei pentru construirea podurilor este SC Samus Construcţii SA Dej."A fost desemnat câștigătorul, iar în zilele următoare vom semna și contractul de execuție", a spus într-un comunicat de presă preşedintele Consiliului Judeţean Horea Uioreanu. „Din fericire pentru noi, deși au fost șase firme care au participat la licitație, nici unul dintre contracandidații câștigătorului nu a contestat licitația, ceea ce demonstrează faptul că a fost o procedură bine organizată și care s-a desfășurat corect. Pe de altă parte, după semnarea acestui contract vom putea spune cu precizie data la care va finalizat drumul, deoarece, după realizarea podurilor, constructorul drumului mai are nevoie doar de o lună pentru a termina asfaltările și apărările de maluri pe circa 100 de metri la fiecare pod, în total circa 900 de metri"
Câștigătorul licitației s-a angajat să execute lucrările la cele nouă poduri pentru suma de 3.914.332, 47 lei plus TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de cinci luni.

Garanția structurii de pod este de 30 de ani, iar a celorlalte lucrări de 7 ani.

La licitaţie s-au înscris şi alte cinci firme - Firesta Fiser Rekonstrukce Stavby SA cu o ofertă de 4 milioane, Selina SRL Oradea cu 4,23 milioane, 2 Invest SRL Cluj-Napoca cu 4,28 milioane, Interconstruct Certeze cu 4,4 milioane şi Alfa Rom SRL Satu Mare cu 4,74 milioane.

Drumul Răchiţele - Ic Ponor trebuia să fie terminat încă din urmă cu un an, iar constructorii vor să ceară o nouă prelungire a termenului de finalizare din cauza dificultăţilor din teren. Citeşte aici toate ştirile despre lucrările la  drumul Răchiţele - Ic Ponor

Etichete
Comenteaza