Domnule preşedinte al CJ Cluj... SCRIEŢI-I AICI!

Domnule preşedinte al CJ Cluj... SCRIEŢI-I AICI!
După modelul domnuleprimar.ro, ZIUA de CLUJ vă invită să îi scrieţi direct preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj.

Mihai Seplecan a preluat săptămâna trecută conducerea Consiliului Judeţean şi, cum are un singur an la dispoziţie, a prins viteză. Una dintre ideile sale de accelerare a lucrurilor în zona administraţiei judeţene este o mai bună interacţiune cu locuitorii Clujului şi cu presa. De aceea, el a cerut ca toate problemele, propunerile sau nemulţumirile cu care se confruntă publicul să îi fie comunicate direct, survolând fără escala diversele birouri şi servicii din cadrul instituţiei.

„Îi îndemn pe această cale pe toţi clujenii, fie că sunt cetăţeni, ziarişti sau reprezentanţi ai instituţiilor publice ca, ori de câte ori au o solicitare sau se confruntă cu o problemă care intră în sfera de competenţă a Consiliului Judeţean, să mi se adreseze în mod direct, în scris, pe adresa instituţiei, urmând ca eu să mă asigur că toate aceste cereri sunt rezolvate cât mai rapid şi cu respectarea legii", a declarat noul preşedinte al CJ Cluj, Mihai Seplecan.

În acest fel se vor depăşi anumite deficienţe şi blocaje cu care se confruntă instituţia în momentul de faţă, respectiv se vor eficientiza procesele de comunicare şi va creşte transparenţa şi a deschiderii în relaţia cu publicul, este de părere tânărul şef al judeţului.

"Voi avea posibilitatea de a urmări în mod direct parcursul tuturor acestor acte, asigurându-mă că sunt rezolvate într-un timp cât mai scurt şi cu respectarea strictă a legii", a adăugat Seplecan.

După modelul domnuleprimar.ro, ZIUA de CLUJ vă invită să îi scrieţi preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj la acest articol. Aşteptăm întrebările adresate lui Seplecan de locuitorii judeţului la comentarii şi i le vom trimite direct, cu confirmare de primire. În acest fel, problemele judeţului nu doar că vor ajunge cu siguranţă la şeful CJ, dar vor avea şi avantajul de a fi publice.

Comenteaza