Lista definitivă a ocupanţilor locuinţelor sociale din Cluj se votează marţi

Lista definitivă a ocupanţilor locuinţelor sociale din Cluj se votează marţi
Locuinţele sociale şi cele construite în regim ANL ar putea fi repartizate la şedinţa de marţi a Consiliului Local. În total este vorba de 94 de locuinţe sociale, pe străzile Cojocnei şi Taberei, dar şi în alte locaţii din oraş. Patru dintre locuinţele ANL din blocurile de pe strada Mehedinţi vor fi repartizate după ce foştii chiriaşi au renunţat la ele.

După adoptarea hotărârii de Consiliu Local pentru repartizarea imobilelor sociale, beneficiarii vor avea la dispoziţie cinci zile pentru a aduce documentele justificative pentru a dovedi eligibilitatea, iar ulterior vor fi semnate contractele şi vor fi repartizate locuinţele, informează Primăria Cluj-Napoca.

În total pe lista ANL s-au înscris deja 191 persoane. Lista definitivă a fost votată deja de consilierii locali.

Amintim, pe strada Taberei au fost amenajate 30 de apartamente cu o cameră, într-un bloc cu cinci nivele şi mansardă, în cadrul unui contract de 1,5 milioane de lei. Totodată pe strada Cojocnei au fost amenajate 36 de apartamente cu o cameră, într-un bloc cu şase nivele şi mansardă, în cadrul unui contract în valoare de 1,4 milioane de lei plus TVA.

Comenteaza