Noul vicepreședinte al CJ Cluj este Alexandru Coroian VIDEO

Noul vicepreședinte al CJ Cluj este Alexandru Coroian VIDEO
Supleantul de pe listele PDL pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Petru Man, a fost retras. În schimb, a fost ales în funcție consilierul Alexandru Coroian.

Aceasta, pentru că iniţial Coroian a fost propus de PDL, care avea dreptul să numească un alt consilier în locul lui Bica, dar ulterior propunerea nu a mai fost concretizată. În schimb, următorul pe listele PDL, preşedintele filialei din Mica Petru Man, nu a mai putut ajunge la şedinţa de astăzi, astfel că preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a propus ca înlocuitorul lui Bica să fie ales prin vot.

Un număr de 33 de consilieri județeni din totalul de 36 au votat astăzi înlocuitorul lui Radu Bica în funcţie, acesta fiind în arest preventiv. 20 dintre cei 33 au votat pentru Alexandru Coroian. Două dintre cele 33 de voturi au fost anulate. 

Coroian a rostit jurământul chiar astăzi, la şedinţa CJ Cluj, şi îşi va prelua de astăzi postul. "Va avea doar atribuţii de coordonare, pe proiecte concrete pe care deja le derulăm. În câteva zile vom stabili şi care sunt acestea. Oricum, pentru fiecare lciitaţie în parte se organizează o proprie comisie. Voi decide printr-o dispoziţie dacă vicepreşedintele va face parte din această comisie", a spus Tişe.

Vezi aici ce spune Alin Tişe despre noul său subaltern

Comenteaza