2,8 milioane de lei pentru înlocuirea reţelei de apă şi canalizare pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, în 2012. Vezi lista

2,8 milioane de lei pentru înlocuirea reţelei de apă şi canalizare pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, în 2012. Vezi lista
Reţeaua de apă şi canalizare din Cluj-Napoca va fi extinsă şi reabilitată pe strada Oaşului, până în zona dealului Lomb, pentru peste 1,1 milioane de lei. Decizia a fost luată azi de Consiliul LOcal din Cluj-Napoca, ce a aprobat lista investiţiilor ce ar urma să fie făcute în acest an din taxa specială de apă colectată de Compania de Apă "Someş".
">

Lista investiţiilor din acest an are cinci poziţii - înlocuirea reţelor de apă potabilă pe strada Oaşului, de la staţia de pompare, dar şi pe Calea Turzii şi Giordano Bruno, lucrări în valoare totală de 471.350 de lei, extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare pe Oaşului până la drumul de acces în Lomb (1.170.136 lei), înlocuirea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare pe străzile Horea, Fericirii până în piaţa Gării şi respectiv pe I.L. Caragiale (850.000 lei), realizarea canalizării pluviale pe obiective propuse în cadrul programului de întreţinere, reparare şi construire de drumuri pe străzile Măceşului şi Arţarului (290.000 lei), şi respectiv înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare din oraş pe străzile Dorului, Cosminului, Povârnişului şi George Stephenson (45.000 lei).


În total, pentru aceste investiţii sunt alocate în acest an peste 2,8 milioane de lei, conform anexei din Hotărârea de Consiliu Local aprobată astăzi. Precizăm, taxa specială pentru apă este colectată de Compania de Apă "Someş", care are obligaţia de a vira integral sumele obţinute către Primăria cluj-Napoca, instituţie care decide ce sume sunt repartizate pentru fiecare lucrare în parte.

Comenteaza