Atenție, șoferi! Lucrări de asfaltare și restricții de circulație pe o arteră importantă din Florești

Atenție, șoferi! Lucrări de asfaltare și restricții de circulație pe o arteră importantă din Florești
| Foto: arhiva

Primăria Florești informează că în cursul zilei de sâmbătă, 10 august 2024, sunt programate lucrări de asfaltare pe sectorul de drum național DN1 E60 pe porțiunea cuprinsă în Proiectul de sistematizare rutieră, între străzile D Tăuțan-DN1.

Asfaltarea se realizează pe DN, pe ambele benzi de circulație pe sensul de mers spre Cluj-Napoca, în intervalul orar 06:00-10:00.

Având în vedere că pentru câteva ore nu va fi posibil accesul dinspre / spre strada Dumitru Tăuțan, pentru siguranța participanților la trafic va fi deviat în acest interval și traseul cursei CTP M22 - care va circula pe DN și va efectua întoarcerea în sensul giratoriu de la Luna de Sus, iar călătorii vor fi preluați din stații de pe drumul național. Poliția locală a afișat informări în stațiile liniei M22.

Vă rugăm folosiți rute alternative pentru aproximativ 4 ore, pe străzile D Mocanu spre Eroilor, respectiv spre Petuniei, în cursul zilei de sâmbătă, pentru ca lucrările să fie efectuate cu rapiditate și numărul locuitorilor afectați cât mai scăzut.

Circulația se va efectua dirijat, pentru eficientizarea deplasării tuturor participanților la trafic și pentru siguranța rutieră. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții primăriei celei mai mari comune din țară.

Comenteaza