Foto Autostrada Transilvania: Comisie pentru corectarea limitelor de județ dintre Cluj şi Sălaj

S-a înfiinţat o comisie care să efectueze măsurătorile specifice, lămurind situția juridică și cadastrală a Autostrăzii Transilvania. Se vor corectarea limitele de județ dintre comunele Zimbor (Sălaj) și Sânpaul (Cluj).

Autostrada Transilvania este foarte importantă pentru regiunea de Nord-Vest a țării, realizarea acesteia reprezentând o prioritate majoră pentru Guvern.

Prefectul Clujului, Tasnádi István-Szilárd, a participat miercuri la o întâlnire de lucru comună cu prefectul județului Sălaj, Dari Toma, organizată pentru clarificarea aspectelor cadastrale pe coridorul Autostrăzii Transilvania, pe raza comunelor Zimbor (județul Sălaj) și Sânpaul (județul Cluj).

La întâlnirea care a avut loc în comuna Zimbor au fost prezenți și domnul Virgil Țurcaș, subprefectul județului Sălaj cât și reprezentanții primăriilor și instituțiilor cu atribuții în domeniu.

Având în vedere necesitatea clarificării exacte a granițelor dintre comunele Zimbor și Sânpaul, în cadrul ședinței s-a discutat inclusiv despre corectarea limitelor de județ dintre acestea. În acest sens, s-a decis înființarea unei comisii care să efectueze măsurătorile specifice, lămurind situția juridică și cadastrală, a transmis Instituția Prefectului - Județul Cluj. 

Comenteaza