Avem REZULTATELE SONDAJULUI! Cum văd clujenii intenția primăriei de a cumpăra de la austrieci cu 5,8 mil. euro sediul BCR

Avem REZULTATELE SONDAJULUI! Cum văd clujenii intenția primăriei de a cumpăra de la austrieci cu 5,8 mil. euro sediul BCR

În urma sondajului ZIUA de CLUJ, clujenii au votat "NU" în ceea ce privește achiziția de către Primăria Cluj-Napoca a sediului BCR, bancă deținută de austriecii de la Erste Group, cu suma de 5,8 milioane de euro, bani de la bugetul local.

Aceasta e DORINȚA CLUJENILOR! Cum au votat privind cumpărarea de către Primărie a sediului BCR, cu 5.8 mil. euro

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) a respins, joi, aderarea României la spaţiul Schengen, după votul împotrivă dat de Austria. Drept urmare, românii au început boicotarea companiilor austriece.

Decizia a fost urmată de o mulțime de apeluri la boicotarea afacerilor austriece în România, despre care primarul Emil Boc a spus, vineri, la ZIUA LIVE: "Ne trebuie calm, inteligență, diplomație și până la urmă vom rezolva. Sfidăm interesele Austriei. Dacă mă duc să-mi cumpăr benzină, aleg de unde să-mi cumpăr că am mai multe oportunități. Avem o opțiuni unde să ne depune banii, unde să ne petrecem vacanțele, weekendurile, avem opțiunea să jucăm inteligent". 

Va fi interesat de văzut ce vor decide consilierii locali în ședința de luni, 12 decembrie 2022, când va fi supusă la vot, pentru a doua oară, achiziția de către Primărie a a sediului BCR de pe strada Barițiu cu suma de 5, 8 milioane de euro, bani de la bugetul local, după ce proiectul nu a întrunit voturile necesare la ședința ordinară din 5 decembrie 2022. MAI MULTE AICI!

Comenteaza