Boc, nemulţumit de lucrările din centru. SONDAJ: Ţie îţi plac?

Boc, nemulţumit de lucrările din centru. SONDAJ: Ţie îţi plac?
Primarul Clujului, Emil Boc, s-a arătat nemulţumit de felul în care s-au realizat unele din lucrările din centrul oraşului.

Emil Boc a afirmat luni dimineaţa, la Realitatea FM, că este nemulţumit de felul în care au fost realizate unele lucrări de infrastructură rutieră în centrul oraşului.

„Sunt nemulţumit de calitatea unor lucrări din zona centrală, de pe strada Bariţiu, ca să vă dau un exemplu, dar şi de alte lucrări punctuale de pe străzile care s-au finalizat. Am dispus recepţia lucrărilor, mă refer la proiectul care a vizat Avram Iancu, Memorandumului, Moţilor, Brătianu, Horea, Bariţiu. Lucrările nu sunt recepţionate şi urmează acum să se facă procedura de recepţie", a declarat Boc.

Lucrările ar fi trebuit recepţionate încă de la finalul anului trecut, atunci când s-a terminat şi posibilitatea de a mai achita bani aferenţi exerciţiului financiar 2007-2014 al Uniunii Europene. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost prelungit cu şase luni, însă sumele plătite în 2016 provin de la bugetul local. 

2

proiecte de modernizare a străzilor şi trotuarelor, pe fonduri europene, a derulat municipiul Cluj-Napoca în centrul oraşului. Este vorba despre proiectul care viza reabilitarea tramei stradale, de-a lungul liniei de tramvai, contract obţinut de asocierea Diferit-Kiat, şi de modernizarea „Oraşului-comoară", care prevedea reabilitarea străzilor IC Brătianu, Memorandumului, Avram Iancu şi Moţilor, realizată de Viarom. 

Comenteaza