Boc susţine proiectul Iulius Mall din Gheorgheni

Boc susţine proiectul Iulius Mall din Gheorgheni
Primarul din Cluj, Emil Boc, spune că societatea care operează mall-ul din zona Între Lacuri, Iulius Mall este un inportant contributor la bugetul local, motiv pentru care Primăria susţine proiectele sale din zona lacurilor, cu condiţia ca mai întâi să se realizeze investiţiile pentru cetăţeni - amenajarea lacului, zonei de promenadă şi a dotărilor pentru practicare sportului.

 „În 2011 şi 2012 s-a aprobat la Comisia de Urbanism extinderea cu o clădire sau două a Iulius Mall. Punctul meu de vedere este următorul: nu se va realiza nicio contrucţie până nu se vor face amenajările lacului, circulaţiilor pietonale. Dacă investitorul va realiza pe banii lui aceste amenajări, putem discuta", a declarat Boc.

Primarul a adăugat că Iulius Mall este un important contributor la bugetul local. „Mă obligă funcţia să mă uit la acest lucru. N-am o atitudine refractară, m-am interesat la Finanţe. Oamenii de afaceri sunt bineveniţi la Cluj să facă investiţii, indiferent de culoarea politică sau religie. Trebuie să primeze interesul public. Decizia aparţine Consiliului Local, eu trebuie să propun să avem o zonă frumoasă şi ca investitorii care aduc taxe la bugetul local să fie respectaţi", a mai spus Boc.

Edilul a mai precizat că va avea aceeaşi poziţie faţă de oricine vine să investească în oraş, indiferent despre cine este vorba. „Sunt bineveniţi. Sunt şi alţii care vor să investească în oraş. Liberty Center este un proiect important, dar şi un altul operat de cineva din Timişoara. Două investiţii importante aflate în faza de autorizaţie. Vor avea rapid suţinere şi eficienţă pentru ele, doar să respecte prevederile legale", a mai apreciat edilul.

Vezi aici detalii despre proiectul din Gheorgheni

Comenteaza