Cât costă studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj – Dej. Va fi finanțat din fonduri europene

Cât costă studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj – Dej. Va fi finanțat din fonduri europene
| Foto: hotnews.ro

CNAIR anunță că studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj – Dej va fi finanțat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Transport. Licitația cu o valoare de până la 33,4 milioane de lei a fost lansată în februarie, iar termenul pentru evaluarea ofertelor este 29 iulie. 

Guvernul va plăti doar 11 milioane de lei din acest cost, iar 28,9 milioane de lei vor fi acoperite din fonduri europene, scrie economedia.ro.

 „In conformitate cu prevederile art. 104 alin (8) din Legea nr. 98/2016, Autoritatea Contractantă optează pentru achiziționarea ulterioară de noi servicii similare de la ofertantul a cărui ofertă va fi declarată câștigătoare în cadrul prezentei proceduri de achiziție publică în cuantum de 5.146.889,54 lei, fara TVA, valoarea reprezentand 20% din valoarea estimata a contractului (fara Rezerve de implementare, “Camera de Date” de proiect si fara Buget de Publicitate), iar Valoarea Estimata Totala (incluzand si serviciile similare) va fi: 33.493.162,02 lei, fara TVA.

Valoarea minimă a intervalului de la Sectiunea II.1.5 reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri, in functie de care se va elabora si evalua oferta, iar valoarea maxima a intervalului de la Sectiunea II.1.5 reprezinta valoarea estimata ce conține atât valoarea estimata a prezentei proceduri cat si valoarea posibilelor servicii noi similare conform art. 104 alin (8) din Legea nr. 98/2016”, potrivit SEAP.

Reamintim că licitația pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj – Dej a mai fost lansat în 2021, când patru asocieri de companii depuseseră oferte

Comenteaza