Update Ce chirie plătește KFC în centrul Clujului. Licitația pentru Centru pentru Tineret, relansată

Ce chirie plătește KFC în centrul Clujului. Licitația pentru Centru pentru Tineret, relansată

Primăria Cluj-Napoca a relansat licitația pentru amenajarea Centrului pentru Tineret de pe Iuliu Maniu nr.1, la parterul căruia funcționează și KFC. 

UPDATE: "Licitația privind amenajarea unui Centru pentru Tineret priveşte amenajarea unui spațiu adiacent celui menționat de dumneavoastră şi ocupat în prezent de un operator comercial. Spaţiul necesar Centrului pentru Tineret este situat în aceeaşi clădire, tot la parter, dar se află "în partea de est" a imobilului, fiind neocupat în prezent de vreun operator economic, ONG sau instituție publică. Toate aceste informații sunt accesibile în documentația licitației. Mai multe detalii privind identificarea locației Centrului pentru Tineret, pot fi regăsite în HCL nr.481/ 2018". 

-----------------------------------------------------------

Conform licitației, "obiectul contractului care se va încheia presupune executarea lucrărilor de reabilitare și amenajare interioară a spațiului situat pe str. Iuliu Maniu nr. 1, în partea de est a imobilului, la parter in conformitate cu proiectul tehnic. Pentru spațiul situat la parter se propune schimbarea destinației din spațiu comercial (prăvălie) în spațiu cultural în vederea amenajării unui centru pentru tineret. Acesta va fi compus din sală multifunctională, foaier, birou, oficiu, grupuri sanitare și o boxă pentru curățenie". 

Valoarea contractului este estimată la suma de 721693.32 lei, fonduri bugetare. Data limită de depunere a ofertelor este 11 noiembrie 2019. Durata de execuție a lucrărilor fiind de 5 luni, iar cea de implementare a proiectului de 8 luni. 

Investiția se află pe lista proiectelor câștigătoare în cadrul primului proces de Bugetare participativă. Mai exact, proiectul „Centru pentru Tineret”, propus de Federația Tinerilor din Cluj, a primit 1.876 de voturi în cadrul procesului de Bugetare participativă 2017, scopul fiind crearea unui spațiu destinat organizațiilor de tineret și tinerilor din Cluj-Napoca în vederea realizării de activități și evenimente cultural-educative.

Proiectantul K&K studio de proiectare a publicat și câteva imagini cu viitorul „Centru pentru Tineret” din Cluj-Napoca. Acesta ar urma să găzduiască circa 200 de evenimente în primul de funcționare. Ulterior, se dorește elaborarea unui calendar anual de activități începând cu anul 2020, dar și pregătirea și implementarea următoarei strategii pentru tineret, ulterioară anului 2020. 

KFC are contract până în 2020 

Conform unui proiect de hotărâre, contractul de închiriere al KFC cu Primăria Cluj-Napoca, pentru spațiul de la parterul clădrii de pe strada Iuliu Maniu nr.1, a fost prelungit în luna mai a acestui an până în data de 30 iunie 2020. Chiria lunară pe care KFC o plătește către municipaliate este de 47.073 lei, adică 9.865 euro. 

Comenteaza