Ce se mai construiește prin Cluj. O nouă vilă de lux a primit OK-ul

Ce se mai construiește prin Cluj. O nouă vilă de lux a primit OK-ul
| Foto: ilustrare arhitecturală - Format 4

Urbaniștii județului au oferit, săptămâna trecută, aviz favorabil construirii unei locuințe unifamiliale în localitatea Feleacu, județul Cluj.

Proiectul, aflat în faza avizării Planului Urbanistic de Detașliu, a fost prezentat în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

Suprafața terenului este de aproximativ 900 mp. Beneficiarii investiției sunt TONEA TEODOR-RARES și soția TONEA MIHAELA-ALEXANDRA, ambii cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit documentației, regimul de înălțime propus este: S+P+1Er. De asemenea, prin mobilarea propusă se preconizează realizarea unei locuințe unifamiliale cu o suprafață utilă de aproximativ 387 mp și un număr de 2 locuri de parcare.

Funcțiunea dorită – locuință unifamilială – nu va avea un impact negativ asupra calității și caracteristicilor zonei, integrându-se acesteia și contribuind prin amenajările propuse la asigurarea unei zone rezidențiale de calitate.

Zona are un caracter rezidenţial cu densitate mica (predominant locuinte unifamiliale) și un parcelar omogen și regulat, cu clădiri de locuit de tip rural sau urban modern, retrase din aliniament. Spațiile neutilizate pentru construcții, terase, circulații sau parcaje, vor fi întreținute ca spații verzi plantate cu vegetație de înălțime mică și mijlocie, pentru un ambient plăcut și în intenția de a păstra calitățile mediului”, se mai arată în memoriul justificativ.

Proiectul a primit aviz favorabil de la arhitectul șef al județului Cluj.

Comenteaza