Chinul auto de pe Traian, gata la mijloc de iunie. Va fi deschis circulației podul Oașului - Răsăritului

Chinul auto de pe Traian, gata la mijloc de iunie. Va fi deschis circulației podul Oașului - Răsăritului

Lucrările la Podul Oașului - Răsăritului vor fi gata până în 15 iunie 2023. Momentan, în zonă au fost impuse restricții de circulație. 

„Podul va fi gata în luna iunie și va însemna un progres major în materie de mobilitate și de circulație, care va lega două părți importante ale orașului. Este o lucrare fanion în materie de infrastructură și mă bucur că o putem finaliza la timp”, a declarat primarul Emil Boc, la un post de radio local. 

Până în 15.06.2023, în vederea execuției lucrărilor aferente obiectivului „Construire pod peste râul Someșul Mic care face legătura între străzile Oașului și Răsăritului”, care presupun și reconfigurarea intersecției străzilor Oașului cu Traian, vor interveni următoarele restricții de circulație:

– se va închide circulația auto pe strada Traian, tronsonul cuprins între strada Spitalului și strada Oașului, accesul fiind permis doar riveranilor;
– pe strada Oașului, de o parte și alta intersecției cu strada Traian se va restrictiona circulația pe banda 1;
– de pe strada Oașului se va interzice virajul la stânga pe strada Traian;
– pe strada Spitalului nu se va mai permite oprirea/ staționarea.

Traseul de deviere al circulației va fi prin strada Spitalului, astfel: str. Traian – str. Spitalului – str. Decebal – str. Oașului.

Proiectul este realizat de către Asocierea Freyrom SA-Procons Group SRL-Costin și Vlad Birou de proiectare SRL-Integrated Road Solutions SRL.  Valoarea contractului este de 22.756.557,36 lei fără TVA, obiectiv finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Comenteaza