CJ Cluj a depus proiectul pentru obținerea banilor europeni, prin PNRR! 11 școli din județ vor fi modernizate

CJ Cluj a depus proiectul pentru obținerea banilor europeni, prin PNRR! 11 școli din județ vor fi modernizate
| Foto: caon.ro

Consiliul Județean Cluj a depus proiectul ”Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din județul Cluj” pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

În baza acestei investiții, cele nouă școli speciale, Grădinița Specială și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, entități aflate în subordinea forului administrativ județean, vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

„Este un obiectiv important prin intermediul căruia urmărim modernizarea infrastructurii instituțiilor de învățământ special și asigurarea unor condiții optime de studiu și dezvoltare, cu fonduri nerambursabile. Ne preocupăm constant de îmbunătățirea mediului educațional, astfel încât procesul instructiv-educativ să fie aliniat cerințelor actuale și să corespundă nevoilor reale ale elevilor”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

 Concret, se va asigura infrastructura TIC pentru laboratoarele și sălile de clasă, iar spațiile de învățare, precum săli de clasă, laboratoare, ateliere și cabinete școlare vor fi dotate cu echipamente specifice și digitale în vederea facilitării procesului de învățare și furnizării unui act educațional corespunzător cerințelor pieței muncii.

Cu o valoare totală de 7.507.756,64 lei, inclusiv TVA, proiectul este estimat a fi implementat în intervalul iunie 2023 – decembrie 2024.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza