Foto CRATERUL unui şantier imobiliar din Europa surpă casele vecinilor

Strada Victor Papilian din cartierul Europa o ia la vale. Drumul de acces spre locuințele celor din zonă se surpă, câte puțin în fiecare zi, din pricina şantierului unui nou proiect imobiliar.

"Un CRATER adânc, amenințător, căscat de un constructor într-o zonă cunoscut mlăștinoasă/deluroasă/cu izvoare: surpă case, curți, drum și utilități!!!! Totul deja a luat-o la vale și o va lua si mai puternic, indubitabil.
Oamenii de pe mai multe străzi nu mai dorm de demult, dar mai ales în ultima săptămână. Așteaptă disperați dezastrul iminent ... inevitabil...

AUTORITĂȚILE???? Fie iau măsuri pe mai puțin de jumătate și de fațadă, fie nu le iau sau nu vor sau nu știu să le ia, fie își pasează competenta de la una la alta! Actele constructorului, mai ales cele care stau la baza autorizațiilor se pare că sunt un secret adânc protejat - spun cei cu casele deja patinând si care au inițiat demersuri...Totul în Clujul anului 2021!!!

Până ce casele nu se surpă complet sau până nu va muri cineva, ochii rămân închiși .. (ironic, desigur)
Să se construiască deci cu orice preț!!! Să arunce la pubelă cu art. 44 alin. 7 din Constituție, cu art 603 Cod civil, cu legile în materie de construcții, dar în mai ales cu munca, agoniseala și sufletul oamenilor! "Frumosul" nostru Cluj!! Las' că ne vom anima la festivalurile noastre minunate pentru care este mobilizare din partea autorităților...și.... poate, acolo-n cort om dormi cei mulți și ignorați. Totul în "Capitala" Transilvaniei!

Orașul în care m-am născut și trăiesc se transformă... Direcția: Căile judiciare durează de regulă ani. Autoritățile care ar putea lua măsuri rapid fac ce fac sau fac ce nu fac... Unde e Clujul inimii mele? Poate că e pe undeva, undeva dincolo de smog. Sper.... Parcă speranta moare ultima, nu?'', atrage atenţia o clujeancă. 

Vecinii şantierului susțin că au făcut zeci de sesizări și la Primărie și la Inspectoratul de Stat în Construcții, dar lucrările nu au fost încă oprite. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza