CTP vrea să schimbe regulile și la abonamentele pentru elevi

CTP vrea să schimbe regulile și la abonamentele pentru elevi

Regulamentul de acordare a abonamentelor la transportul în comun pentru elevi a fost pus în dezbatere pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca.

Astfel, potrivit propunerii CTP Cluj-Napoca, începând cu 2020, abonamentele gratuite pe 2 linii ale elevilor de la școlile din Cluj-Napoca, clasa pregătitoare - clasa a XIII-a, curs de zi, din învățământul de stat și particular, cât și cele cu reducere de 50%, acordate pe una sau două linii, ar urma să fie înlocuite cu abonamente de 120 de călătorii pe lună. 

O călătorie ar urma să fie valabilă o oră de la validare, indiferent de numărul mijloacelor de transport utilizate între prima și ultima validare. Călătoriile rămase neutilizate la finalul lunii nu vor fi raportate în luna următoare.

Abonamentele de călătorie vor fi încărcate pe carduri de ticheting și vor fi acordate elevilor prin intermediul unităților de învățământ. 

Regulamentul a fost pus în dezbatere pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca. Etapa consultării publice are loc în perioada  15-29 ianuarie 2020. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de mail consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier.

Comenteaza