Video Foto Cum va arăta viitorul parc multifuncțional de 23 mil. lei din Florești / Primarul Pivariu: „Va avea o mulțime de facilități”

Contractul de proiectare și execuție a noului parc multifuncțional din comuna Florești, în valoare de 23 de milioane de lei, a fost semnat în această săptămână.

Edilul Bogdan Pivariu susține că sportul este esențial pentru orice comunitate, cu atât mai mult pentru cea mai tânără localitate din țară, Florești.

„Valoare totală a investiției este de 23 de milioane de lei. S-a semnat contrctul zilele trecute. Termenul de finalizare este de 16 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Aici discutăm de proiectare - 2 luni, verificarea proiectului - 1 lună și 13 luni va dura lucrul efectiv. Parcul va avea o mulțime de facilități, printre care enumăr terenurile de sport, pistele de alergat și biciclete sau spațiile verzi”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Mai exact, parcul multifuncțional de pe strada Tăuțiului, a cărui construcție va avea o suprafață de 4,2 hectare, va include:
- parc de aventură
- teren polivalent
- teren de baschet
- teren volei
- teren squash
- teren de tenis
- teren de badminton
- piste de alergat
- piste role
- piste biciclete

Potrivit primarului din Florești, toate acestea vor fi integrate într-o zonă cu multe spații verzi si alei de promenadă.

Comenteaza