Directorul DRDP Cluj la Realitatea TV Cluj: la anul vor începe lucrările la Suplacu de Barcău - Borş

Directorul DRDP Cluj la Realitatea TV Cluj: la anul vor începe lucrările la Suplacu de Barcău - Borş
Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, Eugen Cecan, a precizat astăzi la Realitatea TV Cluj că, după cum au precizat premierul Victor Ponta şi ministrul Dan Şova, de la anul voor fi alocaţi bani de la bugetul de stat pentru continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, pe segmentul Suplacu de Barcău-Borş.

"După cum au anunţat prim-ministrul Victor Ponta şi ministrul Dan Şova, anul viitor de la Borş la Suplacu de Barcău se vor asigura bani şi vor începe lucrările", a precizat Eugen Cecan, directorul DRDP Cluj, la Jurnalul Realitatea TV Cluj difuzat de la ora 18, prezentat de Claudia Chira.

Conform reprezentantului RADP datoriile cu privire la lucrările efectuate până aucm la Autostradă au fost achitate: "Anul acesta s-au plătit toate datoriile, era normal să se ajungă la un punct 0 al datoriilor", a specificat Cecan.

Pe de altă parte, directorul DRDP Cluj a menţionat că instituţia a început reevaluarea ofertelor depuse pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din regiune şi că "până joi vom şti cine este câştigătorul". Totodată Cecan a menţionat că până la definitivarea contractului cu compania câştigătoare a licitaţiei se va face o achiziţie (de servicii de deszăpezire) în regim de urgenţă, încât să existe prestatori care să poată efectua lucrări de deszăpezire, pe baza procedurii de urgenţă. RADP Cluj urmează să intervină cu utilaje şi stocuri proprii de material antiderapant.

Amintim, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) a decis, în urma unei contestaţii, reevaluarea ofertelor pentru tronsoanele de drum naţional Cluj-Sălaj, Cluj-Baia Mare, Cluj-Alba şi Cluj-Oradea.

 

Etichete
Comenteaza