Doar jumătate dintre ofertele pentru noua pistă a aeroportului au fost analizate până acum

Doar jumătate dintre ofertele pentru noua pistă a aeroportului au fost analizate până acum
Doar trei dintre cele şase oferte depuse pentru construcţia noii piste a aeroportului din Cluj-Napoca au fost analizate astăzi, până la această oră, după două ore de analiză.

Documentaţia de calificare la licitaţie este una complexă, astfel încât comisia de licitaţie va terce ulterior la evaluare şi analiză.

Doar trei oferte au fost deschise deocamdată. Prima dintre acestea, coordonată de Construcţii Napoca, a propus un preţ de 137,808 milioane de lei fără TVA. În ce priveşte oferta Romstrade, care-i are ca subcontractori companiile Irimat Cons SRL şi UTI Instal, compania s-a angajat să execute lucrarea la un preţ de 155,362 milioane de lei fără TVA, în vreme ce oferta Impresa Pizzarroti se referă la o sumă de 162,129 milioane de lei fără TVA. De menţionat, toate cele trei oferte au ca termen de finalizare a lucrărilor o perioadă de 180 de zile de la data semnării contractului.


După etapa de verificare a documentelor, de astăzi, ofertele vor fi evaluate pentru calificare, după care oferta tehnică şi cea financiară vor fi analizate, a explicat vicepreşeidntele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica.

Amintim, ofertele se referă doar la prima dintre cele două etape de lucrări ale noii piste, de 2.500 de metri. Vezi aici care sunt cele şase oferte

 

Comenteaza