Foto Două noi clădiri de Traian Vuia: blocuri și birouri, cu spații comerciale

Două proiecte imobiliare propuse pentru strada Traian Vuia din Cluj-Napoca vor ajunge, săptămâna aceasta, pe masa Comsiei de Urbanism din cadrul municipalității. 

Beneficiar: S.C. GGC IMOBILIARE S.R.L. -Proiectant: S.C.”PLAN TRADE”S.R.L.. Faza de proiectare: PUD. Amplasament:Traian Vuia nr.7

Tema de proiect stabilita de comun acord cu beneficiarul lucrarii prevede construirea unui corp de cladire cu functiune mixta cu regim de inaltime S+P+3E+R, prevazut cu garaje auto la subsol, amplasat partial pana la limitele de proprietate . La parter sunt prevazute functiunile de: spatii comerciale, birouri si servicii, iar la etaje apartamente de locuit. La subsol se vor amenaja parcaje subterane pentru masini si biciclete. Peste etaj retras este prevazut un spatiu tehnic care va incorpora o centrala termica pentru tot imobilul.

Accesul auto in incinta se face din strada Infratirii, strada cu sens unic.La iesirea din incinta se va vira obligatoriu la stanga. Necesar locuri de parcare auto 28.

Beneficiar: Lohan Lucian-Gheorghe si sotia Lohan Maria-Crina. Proiectant: GHIBU L. IULIA-CAMELIA. Faza de proiectare: PUZ, Amplasament: str. Traian Vuia nr.104.

Se propune construirea unui imobil mixt, cu spatii comerciale la parter si spatii pentru birouri la etajele superioare. Cladirea va avea un regim de inaltime de P+2E+Er, accesul in curte se va face prin gangul
auto si pietonal propus pe latura vestica. Din strada Traian Vuia se va face accesul auto. Se doreste amenajarea a 9 locuri de parcare pentru autoturisme dispuse la sol, in cadrul curtii interioare. 

loading...
Comenteaza