Floreștiul se pregătește de intrarea în 2022. Primarul anunță posibilitatea construirii de parcuri logistice

Floreștiul se pregătește de intrarea în 2022. Primarul anunță posibilitatea construirii de parcuri logistice
| Foto: facebook.com/bogdannicolaepivariu

Bogdan Pivariu a vorbit despre bugetul comunei clujene pentru anul următor, dar a dezvăluit și faptul că a purtat negocieri cu mai mulți investitori axați pe zona de producție.

Floreștiul se pregătește de intrarea în noul an, iar primarul localității din zona metropolitană așteatpă aprobarea bugetului. Dacă anul trecut suma s-a ridicat la aproximativ 21 de milioane de euro, Bogdan Pivariu a fost reticent în a estima posibilele cifre pentru 2022.

“Bugetul va fi axat pe investiții, însă trebuie să avem grijă la partea de funcționare. E prematur să estimez la ce sumă se ridică, având în vedere că apar scumpiri la gaze naturale, energie. În 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial vom știi mai bine pe ce sumă de bazăm”, a spus primarul din Florești la ZIUA Live.

Edilul a vorbit și depsre posibilitatea de a atrage investiori care plănuiesc construirea de parcuri logistice în comună.

“Există investitori axați pe zona de producție interesați să vină la Florești, în special datorită nodului de autostradă.

Avem discuții, își doresc să creeze parcuri logistice pentru anumite companii care să vină să dezvolte afaceri. În zona în care se dorește construcția se tranzacționează terenul la un preț ridicat și ar putea fi un impediment”, a dezvăluit Bogdan Pivariu.

Comenteaza