Foto Hub de inovare: Ateliere experimentale, în laboratoarele de la CREIC

Pe parcursul lunii noiembrie, tinerii clujeni au ocazia să-și testeze creativitatea și spiritul inovativ în laboratoarele CREIC.

"Săptămâna trecută, am vizitat laboratoarele de la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, unde am testat echipamentele performante puse la dispoziție clujenilor în cele 3 laboratoare (+ un spațiu de coworking) cu diferite tematici pentru procese inovative: machine learning, grafică & design, programare & automatizare, efecte vizuale ș.a.m.d'', a declarat edilul Emil Boc.

Pe parcursul lunii noiembrie, tinerii clujeni au ocazia să-și testeze creativitatea și spiritul inovativ în laboratoarele CREIC. Elevii și studenții învață și experimentează în domenii extrem de căutate pe piața muncii. Proiectul „Open Innovation, Brand of Cluj-Napoca” al Clusterului de Industrii Creative este sprijinit financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca.

Laboratoarele de la CREIC sunt dotate la cele mai înalte standarde din domeniu, grație proiectului Cluj Future of Work, care își propune pregătirea tinerilor pentru slujbele viitorului. Prin astfel de proiecte interdisciplinare, orașul nostru își poate consolida poziția de hub al inovării.

Pentru mai multe detalii despre laboratoarele de la CREIC, spațiile de coworking și restul facilităților din Cluj Innovation Park: Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative

Comenteaza