Imobiliarele duduie. Val de angajări în Primărie la urbanism

Imobiliarele duduie. Val de angajări în Primărie la urbanism
Direcția generală de urbanism a Primăriei a anunțat că dorește să angajeze nu mai puțin de opt persoane.

Într-o perioadă în care oamenii sunt tot mai tentați să își caute un serviciu la stat, Primăria clujeană a anunțat că scoate la concurs mai multe posturi în cadrul aparatului său. Concursurile vor avea loc în luna noiembrie, dar dosarele se pot depune deja.

Numai la Direcția generală de urbanism se angajează opt persoane. Este vorba despre patru inspectori și un consilier cu grad profesional superior, la Direcția de urbanism, și de un inspector principal și doi inspectori asistenți la Serviciul autorizări construcții. S-a tot discutat despre volumul mare de muncă de la urbanism, de faptul că Primăria eliberează în trei luni documente pe care ar trebui să le finalizeze într-o lună, iar acest sânge proaspăt ar putea mări eficiența direcției.

Va exista o selecţie a dosarelor de înscriere, o probă scrisă și un interviu. Dosarele se pot depune în următoarele 20 de zile, iar data concursului este 22 noiembrie.

Acestea nu sunt însă singurele joburi vacante din cadrul municipalității. Vineri a apărut anunțuri de angajare pentru un post de consilier juridic la Direcția de ecologie urbană și spații verzi, respectiv două posturi de inspectori la Direcția economică, Serviciul buget și execuție bugetară. Sunt de asemenea disponibile două posturi de inspector la Serviciul strategii de informatizare.

Câteva zile mai devreme, municipalitatea mai anunțase concursuri pentru un post de paznic, la Serviciul pază, Direcția generală poliția locală, și unul de inspector la Serviciul administrare cimitire domeniul public, din cadrul Direcției tehnice.

 

Comenteaza