Încă 15 angajaţi la aeroportul din Cluj; între ei, trei PR-işti

Încă 15 angajaţi la aeroportul din Cluj; între ei, trei PR-işti
Încă 15 angajaţi la Aeroportul Cluj : Consiliul Judeţean Cluj a decis azi majorarea cu 15 posturi a organigramei, care cuprindea înainte de această majorare un număr de 240 de posturi.

La serviciul de securitate portuară numărul posturilor a crescut cu cinci - doi referenţi de specialitate şi trei agenţi de securitate. Compartimentul IT cuprinde acum şi un post de şef de birou şi unul de operator de calculator, iar compartimentul Control Financiar de Gestiune, Control Financiar Preventiv şi Audit Intern include acum un post de şef de birou. Compartimentul Relaţii Publice se reorganizează în Biroul Relaţii Publice şi include acum un post de şef de birou şi două de specialişti în relaţii publice, "necesare pentru coordonarea tuturor activităţilor de creare, transmitere şi menţinere a unei imagini unitare a aeroportului, în acord cu politica generală a acestuia". Trebuie spus în acest context că relaţia aeroportului cu presa este aproape inexistentă.

Compartimentul Resurse Umane, Arhivare se reorganizează în Biroul Resurse Umane, Arhivare şi include încă un post de şef de birou, iar la serviciul Operaţiuni Sol numărul angajaţilor creşte cu două posturi de muncitori bagajişti.

Compartimentul Reglementări cuprinde acum un post de şef de birou, iar atelierul deS tingerea Incendiilor include două posturi de agenţi de salvare aeroportuară. "Ţinând seama de dinamica activităţii Aeroportului Cluj-Napoca în toate compartimentele generată de consolidarea capacităţii operaţionale, întreţinerea facilităţilor existente în condiţiile respectării standardelor, regulamentelor internaţionale şi comunitare de aviaţie civilă, dezvoltarea investiţională, în vederea asigurării unei infrastructuri aeroportuare, în măsură să permită deservirea traficului de pasageri în condiţii de calitate şi siguranţă, asigurarea condiţiilor şi facilităţilor aeroportuare în conformitate cu cerinţele de integrare a României în spaţiul Schengen şi asigurarea deservirii pasagerilor în condiţiile îndeplinirii cerinţelor de siguranţă şi securitate aeroportuară, propunem analizarea şi aprobarea Organigramei şi Statului de Funcţii pentru Regia Autonomă Aeroportul Cluj-Napoca", explică oficialii aeroportului. Propunerea a fost votată de consilierii judeţeni.

Comenteaza